Ga naar de inhoud
Ekopak header

Ekopak News Splash 4

We brengen je het laatste Ekopak nieuws met deze Ekopak News Splash. Ontdek hieronder updates over ons bedrijf, onze projecten en watergerelateerd nieuws.👇

WaaS installatie bij AGC, BE

AGC Mol is onderdeel van de AGC Group, een wereldleider in vlakglas. In Mol produceren, verwerken en verdelen ze vlakglas voor de auto-industrie. Ekopak is momenteel volop bezig met de opbouw van een Water-as-a-Service (WaaS) installatie. Samen met H2O Production zullen mobiele mengbedden voorzien worden. Hierdoor verkrijgen we de kwaliteit van gedemineraliseerd water. De installatie zal volledig operationeel zijn in mei.

WaaS container op site AGC Mol
Waste water treatment installation

Uitbreiding bestaande afvalwaterzuiveringsinstallaties

Tevreden klanten vertrouwen opnieuw op ons voor hun uitbreidingsbehoeften. Global Water & Energy, dat deel uitmaakt van de Ekopak groep, zal zowel voor een Thais voedingsmiddelen- en drankenbedrijf als voor een Amerikaanse multinational in dierenvoeding de uitbreiding van hun bestaande afvalwaterzuiveringsinstallaties verzorgen.

Deze installaties werden in het verleden door GWE geïnstalleerd, de klant doet nu opnieuw beroep op onze diensten.

Compacte container voor waterzuivering bij Walibi, BE

Walibi Belgium, gevestigd in Waver, is één van de grootste pretparken van België. Walibi Belgium hecht veel belang aan de gezondheid en veiligheid van haar bezoekers.

Verspreid over het park zijn diverse eetgelegenheden waarbij water wordt gebruikt. Ekopak installeerde een compacte waterzuiveringsinstallatie die zorgt voor de constante levering van veilig water. 


Container bij Walibi Belgium

Els de Keukelaere, CFO Ekopak

CFO of the Year 2024

We zijn trots op onze CFO Els De Keukelaere!
Els is genomineerd als CFO of the Year 2024 door Trends, een Belgisch financieel-economisch nieuwsmagazine!

Met deze award wil Trends de prestaties van een chief financial officer in de spotlights zetten.

Alychlo Awards

Ekopak mocht de prijs in handen nemen voor Best Performing Mid-Size Company op de Alychlo Awards! De Alychlo Awards hebben als doel bedrijven, individuen en teams te erkennen die uitzonderlijke prestaties hebben waargemaakt in 2023.


Alychlo, het familie-investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft 42% van de aandelen van Ekopak in handen.

Alychlo Award Pieter Loose en Marc Coucke

Jobdreamday brengt laatstejaarsstudenten naar de bedrijfsvloer

Een eerste job kiezen is nog al te vaak een moeilijke keuze. Maar liefst 19 werkgevers uit Deinze openden daarom op woensdag 24 april hun deuren voor laatstejaarsstudenten tijdens de Jobdreamday van Voka.

We verwelkomden samen met Algemene Bouw Maes en Electro Verbeke 50 studenten op de werf van ons nieuw hoofdkantoor in Deinze. Op deze manier kregen de studenten de kans om de werf te bezoeken in al zijn facetten en kennis te maken met onze activiteiten.

Studenten

Legionella bacterie

Het belang van legionellapreventie

Water, een kostbare bron die we elke dag gebruiken. Maar wist je dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van water, met in het bijzonder legionella?

Het is essentieel om je bewust te zijn van de gevaren van water en hoe je deze kan voorkomen.
In ons blogartikel delen we inzichten en tips over hoe we samen kunnen werken aan een veiligere wateromgeving voor iedereen.