Ga naar de inhoud
Ekopak header

Water-as-a-Service®

Warme zomers, watertekort en algemene waterschaarste. Waterverspilling en steeds hogere facturen. Ook uw bedrijf loopt het risico een ‘blue-out’ mee te maken. We zoeken naar alternatieve waterbronnen, zodat er zo weinig mogelijk traditioneel leidingwater nodig is voor uw productieproces. Deze alternatieve waterbronnen zijn duurzamer én goedkoper. De gemiddelde waterkosten voor uw bedrijf dalen daardoor gemiddeld met 30 tot 40 %. En u bent altijd zeker van water. Daarom is er WaaS.
Logo Waas, Water as a service met een achtergrond van water

Op maat van bedrijven

  • Water-as-a-Service® (WaaS) is een service op maat van bedrijven.
  • Uw bedrijf krijgt de zekerheid dat er permanent water is van optimale kwaliteit én geproduceerd op een duurzame manier. Dat garanderen we door innovatieve technologie en alternatieve waterbronnen ter plaatse te combineren.
  • U betaalt voor Water-as-a-Service (WaaS) alleen maar het waterverbruik per liter.

Maximale ontzorging

WaaS staat voor maximale ontzorging: er is altijd watervoorziening en u hoeft geen eigen personeel in te zetten om onze technieken te implementeren of te bewaken. Onze eigen R&D-engineers en hooggekwalificeerde technici staan in voor ontwikkeling, bouw en 24/7 controle. Natuurlijk werken we graag samen met uw managers die verantwoordelijk zijn voor productie en waterzuivering. Onze geïntegreerde aanpak garandeert een duurzame en kostenefficiënte oplossing op maat tegen een voordelige leasingformule.

Ontwerp-Bouw-Bedien

U hoeft niets te doen. We ontwerpen, bouwen en bedienen de installatie voor aanmaak, behandeling en recyclage van het water in uw bedrijf. Dat garandeert een optimale waterzekerheid voor uw productie.

Leasing

U hoeft geen cent te investeren. U betaalt in een leasingformule alleen voor de geleverde kubieke meters gerecycleerd en behandeld water. Onze technici doen alles: zo vermijdt u overbodige personeelskosten.

Snelstart

U hoeft geen moment in paniek te slaan. WaaS plaatst in uw bedrijf binnen 24 uur een oplossing voor watervoorziening. Daarna bouwen we ze uit op maat van uw bedrijf – in nauwe samenspraak met uw productiemanagement.

Innovatieve technologieën

WaaS past innovatieve technologieën toe voor omgekeerde osmose, ultrafiltratie en elektrode-ionisatie om bacteriën en andere deeltjes uit het beschikbare water te verwijderen. Resultaat: 90% tot 100% van de ziekteverwekkers verdwijnen uit het water, zodat u het probleemloos in uw productieproces kunt gebruiken.

Waarom WaaS voor uw bedrijf?

Met WaaS krijgt u een innovatieve oplossing voor waterbeheer specifiek afgestemd op uw bedrijf. Korte termijn: waterbehandeling in een snelstartcontainer binnen 24 uur na uw aanvraag. Lange termijn: complete service op maat – ontwerp, opbouw, bediening en 24/7 monitoring. U kunt overal op onze geïntegreerde totaalaanpak rekenen, want WaaS werkt wereldwijd.

Sinds 2020 heeft Ekopak met zijn ‘Water-as-a-Service’-installaties om en bij 10 mio m³ stadswater bespaard.

012345
0123456789
0123
01
01234567
0123
012345

m³ stadswater bespaard
sinds 2020

=
2373
Ekopak

Wilt u altijd zeker zijn van water voor uw bedrijfsprocessen?

Ontdek alle voordelen van WaaS.

Neem een kijkje op onze WaaS website