Ga naar de inhoud
Ekopak header

Ekopak officiële shirtsponsor Soudal Quick-Step

Van 2022 tot en met 2024 is Ekopak een van de officiële ‘co-title’ shirtsponsors van wielerteam Soudal Quick-Step. Het van oorsprong Belgische wielerteam is beter bekend als ‘The Wolfpack’ en telt in zijn rangen succesvolle toprenners zoals Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel, Kasper Asgreen, Mark Cavendish, Fabio Jakobsen, Michael Mørkøv en Zdenek Stybar.

Soudal Quick-Step slaat de handen in elkaar met Ekopak omdat ze allebei voor een duurzame toekomst gaan. Ze willen winnen met water.

Water is kostbaar en cruciaal. Het is de drijvende kracht achter de hele natuur, in het dagelijkse leven en ook in de sport. Wielrenners kunnen niet presteren zonder waterbevoorrading.

Twee wielrenners van Soudal Quickstep geven drinkbus van Ekopak door tijdens het fietsen.

#ItStartsWithUs

Ekopak kan op elk moment water leveren aan bedrijven voor productiefaciliteiten, maar ook drinkwater voor privédoeleinden, waardoor we een perfecte partner zijn voor de Wolfpack en zijn #ItStartsWithUs duurzaamheidscampagne.

Patrick Lefevere, CEO van Soudal Quick-Step, is zeer lovend over de samenwerking met Ekopak: “Ons team heeft veel gemeen met Ekopak, vooral onze ItStartsWithUs-campagne sluit perfect aan bij hun engagement voor duurzaamheid. We willen allebei internationaal groeien en het leidende voorbeeld zijn.”

Vier wielrenners van Soudal Quickstep omarmen elkaar tijden het fietsen.

Winnen met water

Nog volgens Patrick Lefevere: “Zonder water kunnen de renners niet winnen: het is een essentieel product dat we voortdurend gebruiken. Kwaliteit door het gebruik van recyclingtechnologieën is de toekomst en we zijn blij dat we ook samen de volgende stap in die richting kunnen zetten.”

Pieter Loose, CEO van Ekopak: “Net als wielrenners kunnen bedrijven niet presteren zonder water. Constante toegang tot water is in veel industrieën van cruciaal belang. Wat The Wolfpack en Ekopak bindt, is onze heldere manier van werken: duurzaam, internationaal en prestatiegericht. Het ultieme doel van onze organisaties? Op een duurzame manier winnen en nog eens winnen.”

Twee wielrenners van de vrouwenploeg AG Insurance Soudal Quickstep omarmen elkaar tijdens het fietsen.

Damesploeg AG Insurance Soudal Quick-step

Naast het sponsoren van het herenwielerteam, zijn we vanaf januari 2023 ook trotse shirtsponsor van het dameswielerteam AG Insurance Soudal Quick-step. Bij Ekopak houden we van sport en fietsen. Het is voor ons een vanzelfsprekende keuze om deze jonge, talentvolle wielrensters te ondersteunen!

Net als bij de sponsoring van het mannenteam Soudal Quick-step, is ons logo te bewonderen op de borst van de officiële wedstrijdshirt.