Ga naar de inhoud
Ekopak header
  • Ekopak
  • Ekopak doneert aan Water.org op Wereldwaterdag

Ekopak doneert aan Water.org op Wereldwaterdag

Vandaag is het Wereldwaterdag! Water staat elke dag bovenaan onze agenda en we zijn blij dat we een steentje kunnen bijdragen aan het milieu door de industrie om te schakelen naar circulair water. Daar houdt het echter niet op. De behoefte aan veilig water is nog steeds groot, vooral in Afrika waar het gebrek aan infrastructuur leidt tot een gebrek aan centrale levering van schoon en veilig drinkwater.


Sinds 2021 steunen wij Water.org en vandaag schenken wij met trots 5000 USD aan deze geweldige organisatie. Met deze donatie krijgen 1000 mensen toegang tot veilig drinkwater!

Water.org is een internationale non-profit organisatie die het leven van mensen in gebieden met waterschaarste verandert door hen in staat te stellen thuis toegang te krijgen tot veilig water. Water.org helpt de gezinnen door middel van betaalbare financiering.


Save Water, Give Water

Ekopak helpt deze organisatie nog verder met het ‘Save water, Give water’ programma. Met het project ‘Save water, Give water’ nodigt Ekopak zijn WaaS klanten uit om ook een donatie te doen aan Water.org en zo per medewerker van het klantbedrijf 1 persoon te helpen aan watervoorziening. Klanten kunnen in dit aanbod instappen en de steun nog verhogen, zodat meer gezinnen veilig water en een betere toekomst hebben.  Meer info vind je hier.


Pieter Loose, CEO Ekopak: “We zijn er trots op dat we met deze donatie aan water.org en met ons Save Water, Give water-programma een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Veilig drinkwater moet voor iedereen beschikbaar zijn, altijd en overal.”