Ga naar de inhoud
Ekopak header
  • Ekopak
  • Pieter Loose wint Vlerick Venture Award 2022

Pieter Loose wint Vlerick Venture Award 2022

We zijn blij te kunnen aankondigen dat onze CEO en alumnus aan Vlerick Business School Pieter Loose gisteren de Vlerick Venture Award heeft gewonnen!

De Vlerick Award is al meer dan 20 jaar een prestigieuze jaarlijkse viering van Vlerick Business School. De awards worden uitgereikt aan succesvolle alumni die aan het roer staan van een sterk groeiend bedrijf. Pieter was één van de 5 genomineerden voor de Vlerick Venture Award die wordt uitgereikt aan jonge ondernemers die een bedrijf runnen met een positieve impact op onze samenleving.

Ik ben enorm trots om deze award in ontvangst te mogen nemen. We hebben bij Ekopak een ongelofelijk parcours afgelegd het afgelopen jaar en deze Venture award is de erkenning voor al het harde werk. Tien jaar geleden begon mijn ondernemerschap en Vlerick heeft hier een belangrijke rol gespeeld. Ze hebben het bedrijf mee vormgegeven door hun opleiding, hun kennis en hun netwerk. Klimaatverandering is een realiteit, elk bedrijf & alle toekomstige ondernemers moeten streven naar duurzame groei en toekomst.

— Pieter Loose, CEO Ekopak