Ga naar de inhoud
Ekopak header

Support voor uw waterbehandelingsinstallatie

Hoe garandeert u in uw organisatie een goede werking en efficiënt onderhoud van de installaties voor behandeling, zuivering en recyclage van water? Dat lukt alleen als u met een partner werkt die járen ervaring heeft met alle aspecten van support.

Consultancy support

Werkt uw installatie voor waterbehandeling of -recuperatie niet zoals het hoort? Of zoekt u verbeterpunten om ze nog sterker te laten presteren? Roep ons erbij. Wij onderzoeken de door u gebruikte behandelingsinstallatie en -technieken, en we stellen doelgerichte acties voor.

Schakel ons in voor

 • Advies voor een betere werking
 • Advies voor een hogere productiviteit
 • Advies voor conformiteit regelgeving

Onafhankelijk

Ekopak is niet verbonden aan bepaalde merken of producenten. Wij werken totaal onafhankelijk. Het enige doel van onze consultancy services is de levensduur van uw installatie te verlengen.


Membrane support

De betrouwbaarheid en de levensduur van membranen zijn cruciaal in uw waterproductie. Roep ons erbij om uw installatie voor waterproductie, -behandeling of -recuperatie in topvorm te houden door:

 • verwijdering en vervanging van membranen
 • recovering van aangetaste membranen (biofouling, scaling, metalen,…)
 • preventieve reiniging van membranen

Als het over membranen gaat, is onze selectieprocedure streng. Alleen membranen van alle belangrijke producenten komen erin. Bovendien gebruiken we voor reiniging uitsluitend originele chemicaliën. Alles is grondig getest en futureproof.

We bieden cleaning services zowel ter plaatse als off-site aan. En we monitoren de operationele parameters 24/7.

Ion exchange support

Ekopak is thuis in alles wat met ionenwisselaars en ionentechnologie te maken heeft, van basis tot uiterst gedetailleerd. Wilt u een upgrade van uw bestaande systemen, zodat de gebruikte ionentechnologie helemaal up-to-date is? Wij zijn uw ionenpartner:

 • van partieel tot volledig
 • voor verwijdering en vervanging van harsen en filters
 • voor recovering van aangetaste harsen (harsfiltratie en harsontfijning, verwijdering van organische materialen, metalen, …)
 • inclusief controle, onderzoek en reparatie van vaten en filters voor ionenwisseling (extern en intern)
Doe gerust een beroep op ons voor de toelevering van alle type harsen en harstechnologie. We komen over de vloer bij alle belangrijke harsproducenten. Ook voeren onze specialisten voor u graag labo-onderzoek en tests van harsen uit.

Operation support

Operationele diensten lopen vlot als de kennis over de meest geschikte aanpak beschikbaar is. We vertellen u graag over onze due diligence en operationele expertise, onze technische & engineering support, en onze financiële, juridische en contractuele ondersteuning. Zodra u ingaat op ons advies, zetten we het om in een snelle levering en plaatsing van vervangingsonderdelen- en producten.

Installaties draaien elke dag. En zelfs de beste installaties krijgen het hard te verduren. Daarom zijn preventief onderhoud en curatieve reiniging of vervanging een constante noodzaak. Vraag ons om langs te komen.

On-site support

Wij leveren service ter plaatse bij u op de site:

 • reparatie of vervanging van alle types uitrusting en installatie
 • reiniging en vervanging van de diverse vormen en uitrusting voor waterbehandeling
 • procesondersteuning

Alles voor de start-up van uw installatie

Neemt u een gloednieuwe installatie voor waterbehandeling of -zuivering in dienst? Schakel ons in voor dienstverlening bij de opstart. We regelen af, sturen bij en genezen de kleinste kinderziektes.

Wilt u dat we uw operatoren een training en opleiding geven? Wilt u dat we u logistiek een handje helpen? Denkt u eraan bepaalde diensten te outsourcen? Of hebt u geen tijd om spare parts te zoeken? Stel ons de vraag en we bieden u een oplossing.


Ekopak
On-site support nodig?
Contacteer ons